Milyen játékokkal tudnék játszani?
Lett egy zsír új gépem:
-i3-4160(3.6ghz,3mb)
-4GB Kingston DDR3 1600mhz CL9
-Asus GT730 2GB DDR3
A kérdés az,h milyen játékokkal játszhatnék?Felbntáson:1280x1024
A Watchdogs,The Crew,Farcry4 menne Mediumon?
Köszönöm a válaszokat!
Igen,a vga-t mindenképpen leakartam cserélni,de most csak erre futott :(.A proci lesz egy i5-4460 és megy bele majd +4gb ram is.
Milyen vga-t érdemes venni 20-25körül ami jobban vinné a felsorolt játékokat 1280x1024 ben?
Igazából amikkel játszanék az a WarThunder(teljesen maxon),bf3 és TheCrew.
Pár újabbat biztos majd kiszeretnék próbálni mint pl.bf4,farcry4,gta5 akár lowon is,de ezekre csak késöbb veszek vga-t...De azért megkérdeztem.
Akkor esetleg ennyi körül van?Nemtudom,h milyet érdemes(amd-nv),én nvidiába gondolkozok,mert az intellel nagyon jó párost alkot játékoknál,de ha olcsóbb az amd és nem is olyan ratyi(minöség,hütés,teljesítmény) akkor jöhet az is.
r7 250x
A legolcsóbb nVidia, ami megéri, az a gtx 750.
a gtx750 az az r7 250x-nél jobb?
Találtam 2kártyát:Asus R7 250x 1GB DDR5-28ezer
(Másik verzió):Shapphire R7 250x 1GB DDR5-25ezer
Ez csak ezért olcsóbb,mert másik márka,vagy azért mert nem azt tudja mint az asus?
A hűtése jobb egy picit az Asus-nak, de nem tud többet.
Amúgy: Sapphire r7 260x nem férne bele a keretedbe? [link]
Ez sokkal jobb, mint az r7 250x.
Hát eléggé kilóg :/.
30ig még talán,de nem kell jobb,ha viszi a 250x is mediumon...
Amúgy max akkor ha mást nem kell cserélni:Alaplap:ASrock H81M-VG4(Ez PCI-E 2.0-ás)
Táp:Chieftec SMART 450W
Kihajtja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!