Gyorsan merül LG G2-m! Szabadna?
Pont azt írták erre a telefonra, hogy Li-Pol az akkumulátora, és emiatt kétszer annyi ideig bírná mint egy Li-ion -os.
A telefont most kaptam karácsonyra, mégis gyorsan merül (2 nap alatt akkor is ha nem használom). Kb 4 óra wifizést vagy játékot bír. Előző telefonom S3 volt, és jobban bírta mint ez.
Ez alapján már visszavihetem, és csinálnak vele valamit?
Azok írjanak akik ismerik ezt a típust.
Ne higgy a 8asnak. Ha 2 hét után is gyenge az üzemidő, akkor gyanakodhatsz, h esetleg rosszabb szériát fogtál ki. Nem mindig van jelen új telóknak ez az akksi beállás, de vhol igen. Ez ugyanolyan, mint az, h 2 ugyanolyan készülék teljesen más üzemidővel rendelkezik. Kicsit megpróbálom értelmesebben leírni.
A lényeg az, h még gyártón belül se egyezik meg a minősége mindennek. Azaz neked van egy G2-d, de ha a családban vki pont akkor vett volna szintén egy olyat, mint a tiéd, lehet h neki tovább bírná, vagy fordítva. A gyártósorról se úgy kerül le minden, h mind az 1000, 10000, 100000 db teljesen megegyezik. Az új akksiknál eddig is sűrűn előfordult, h várni kell 1-2 hetet. Tudom, mert nekem is kellett. Az elején löttem 10 fényképet, és merültem 2%ot. Én is azt hittem, h rossz lesz a teló, de 1 hét után beállt. Ez olyan, mint az autóknál a bejáratás. Hagyj neki egy kis időt.
Ha pedig még 2 hét után se akar tovább nyúlni ez az üzemidő, akkor valószínűleg egy rosszabb akksi szériát fogtál ki. Ezért tudtommal nem cserélnek semmit garanciába, hisz működik meg jó minden, ugyebár az üzemidő pedig egy relatív dolog
Mára jó. Kipróbáltam, hogy teljesen lemerítem, aztán feltöltöm bluetooth, wifi, gps stb használattal.
1 hetet bírt most, úgy hogy csak telefonáltam, napi 5 percet játszottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!