Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Működne együtt a kettő?...

Működne együtt a kettő? (részletek lent. )

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet elég bonyolult. Jelenleg 4 giga ramom van és van még 1 slotom.

Jelenlegi ramom: Kingmax FLGF65F-c8kl9a

Most össze vagyok zavarodva mivel az aida64 nevű program azt írja, ez ddr3 1333mhz-es, viszont az interneten azt írják 1600mhz-es.

Szeretnék venni hozzá ramot (legalább 8 gb-ot kb 20.000 Ft környékén).

Szerintetek milyen tíusú ramot vehetek ehez hogy működjön ? Lehetőleg 1x8gb ksizerelésben kéne.

Előre is köszönök mindenféle választ mert ezen a téren még új vagyok.

2014. dec. 27. 18:38
 1/5 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem leírni hogy milyen az alaplapom van:

Gigabyte ga-808gm-d2h

[link]

2014. dec. 27. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A RAM-od 1600Mhz-es, de 99% hogy a proci csak 1333Mhz-en tudja hajtani, ezért látja AIDA annyinak.

Sajnos a memória árak most az egekbe vannak, de mindegy hogy 1333 vagy 1600, ott minimális a különbség.

Az lenne a legjobb, ha 1 egyforma modul lenne, de ez most nem megvalósítható. Vegyél valami minőségit pl. Corsair, aztán ha van lehetőséged, cseréld ki a 4GB-os modult is egy olyanra, hogy szépen együtt dolgozzanak.

2014. dec. 27. 18:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. [link] Ő alkalmas lenne a célra ?Azért a Kingston elég jó márka.
2014. dec. 28. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Aha persze, a Corsair csak egy példa volt a minőségi RAM-ra, természetesen a Kingston is nagyon jó!
2014. dec. 28. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen. Nem is tudod mennyit segítettél.
2014. dec. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!