A Battlefield 4 Test Range Ultrán megy 120 fps-el de multiplayerben mondjuk egy conquestben ugyanez az fps van, de valamiért néha megáll, befagy, hirtelen leugrik az fps még akkor is ha low-ra rakok a grafikát! Miért van ez?
Gépem adatai:
Intel Core i3 2120 3,3 Ghz
Asus HD7770
4GB ram
Látom csak pofázni tudsz!
Szakszervízben kérdeztem rá a dologra!
Informatikus haverom telepítette a videókártya legujabb driverét és nagyon szépen futott mediumon de ma vettem még 4GB ramot és így tökéletesen fut ultrán!
Az értelmes, rendes válaszolóknak köszönöm szépen a válaszukat!
Előre is Boldog Új Évet nekik!
"Tehát vagy a RAM kevés neki, vagy a processzor. Feladatkezelőt futtatod játék alatt és kiderül."
Igen csak pofáztam, neked is a k*rv* any*dat.
Nektek ugylátszik csak a 200 ezer ft os gép a gép!
Érdekes módon ultrán megy a játék 50-60 fps el ugyhog nemtudom miről beszéltek!
Az anyázó fiaztalember pedig csak magát minősíti hiszen én nem szidtam az édesannyát semmilyen módon!
Nem full hd ban játszom ,mert 120 cm s tv n játszom ami nem full hd s.
Nagyon szépen fut rajta és lehet , hogy egy 25 ezer ft os videókártyáról van szó de kicsit húzvq is van,
A processzor pedig tökéletes a Bf 4 hez akármelyik értelmes , normális visszafogottabb informatikus megmondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!