FSP Raider S 550W: vélemények? [ lent ]
Figyelt kérdés
Olyan tápot szeretnék, ami bőven elbírja az ASUS Radeon R9 280x nevezetű videokártyát. Ez elég neki?2014. dec. 26. 19:30
2/9 anonim válasza:
Elégnek elég. De én pl pont most szintén az FSP tápok között ingok, mert én is tápot szeretnék és én pl a Hyper-t néztem ki, abból is a 600 Wattosat. Az a baj, hogy az FSP-t nem ismerem annyira.
3/9 A kérdező kommentje:
és ez?
Chiftec CTG 550
2014. dec. 26. 19:33
4/9 anonim válasza:
Az FSP az egyik legjobb táp gyártó. Nem kell félni tőle :D
5/9 anonim válasza:
Az is jó, viszont ketté van osztva a +12V-os ág, így nem lesz elég a vganak.
6/9 A kérdező kommentje:
akkor 15000Ft környékén milyen táp van még, ami bírja az r9 280x-et?
2014. dec. 26. 19:46
7/9 anonim válasza:
ne ingasson meg a #2-es, a raider 550 nagyon jó táp, r9 290x alá is simán odaraknám
8/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megingattam, csak én is épp tápot nézek és én már a 600 Wattos Hyper-t néztem ki.
9/9 Gábor_79 válasza:
Múltkor ugyanerről a tápról+kártyáról beszéltem valakivel és kicsit elbizonytalanodtam. Egy másik tesztkonfig 308 Wattot fogyasztott ilyen VGA-val 3dMarkal teljes terhelésen egy 130W TDP Sandy i7-tel. Na de mi van akkor, ha egy FX8320-at használ valaki és a lehető legjobban meghúzza a processzor órajelét, akkor mennyire változik a teljes konfig fogyasztása. Elbírni elbírná, de ha tartósan így használja, akkor az milyen kihatással van a táp teljes élettartamára? Nem tudtam nyugodt lelkiismerettel mondani, hogy húzza nyugodtan a processzort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!