Ventilátor vezérlők?
Sziasztok.
Olyan ventilátor vezérlőt keresek,ami képes 4db arctic f12-őt vezérelni (3pinesek),de mondjuk éjszaka filmnézés,netezés közben kikapcsolnám őket,a csendesebb üzem miatt.
Véleményeket kérnék,hogy milyen ventilátor szabályzó képes 4db ventit vezérelni úgy,hogy ha úgy adódik akkor ki is kapcsolja a ventiket?
Én ezt néztem ki,de nem igazán értek a műszaki adatokhoz:
3 pines ventit te nem tudsz vezérelni.
Van rajta egy GND kábel (ez nem tudom micsoda) egy +12VDC a szenzor, és a negyedik kellene legyen a szabályzó.
És ha jól tudom, akkor le lehet állítani a ventiket, de azt hiszem nem mindegyiket, maximum olyan kis fordulatra állítani, hogy nem veszed észre "sehogy" se.
Én a vezérlést csak úgy értem,hogy kevesebb feszültséget adok a ventiknek 12V helyett mondjuk 7V-ot.
Hiába 3 pinesek a ventik alul feszelve alacsonyabban pörögnek,én csupán olyan vezérlőt keresek amik le is tudják kapcsolni a ventiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!