Miért lassab a saját gépemben az usb 3as pendrivem?
tehát van egy kingston datatravel 1000 g3 32gb os pendrajvom
a gépem 4magos amd a10 procival meg egy GIGABYTE
GA-F2A85X-D3H (rev. 1.0) alaplapal meg 8giga kingstion rammal ezmelet van egy 120 gb ssd kingston 3k meg egy darab 1terrás westerndigital ezex vinyó!!!
a haver gépe attöl régebbi meg olcsób is valami 2magos 40eurós intel proci meg valami 40eurós alaplap,na de ezel semmji gond nincs,nem lenézni akarom csak ismertetni a helyzetet elmentem hozzá kávéra majd feljöt h van pár filmje jók,letöltötek mondom itt az usb-m dobj rá 1 párat rá is dobot vagy 7-8at és az usb 3mas dugaszba dugta a kékbe ugye abba is kell kb 80-90mb al másolta rá a filmeket gyors meg is lett.mikor hazaértem és bedugtam én is a kékbe mondom felmásolom öket az én gépemra nálam 50-55 megátol nem akart a másolási sebesség nagyobb lenni mi a baj??birok valamit álitani?
win 7em van és mikor instalálom az amd drivert mert a grafkarim is amd ugyebár,akkor látam mert épp figyeltem miket rak fel
és telepitette az usb3 mitoménmit,ugyan igy az alaplapnál is....bár mnost tovább baszakodtam vele és vissza z usb re már okés a dolog 130-150el is tud rá másolni csak az usb röl gépre lassu,nemértem miért hisz ollvasni mégis gyorsaban kéne tudnia mint irni nemde??
valóban, a pendriver-ról való olvasásnak sokkal gyorsabbnak kellene lennie, a szűk keresztmetszett max a winyód írási sebessége. Esetleg nézd meg mind a pendrivernál, mind a winyónál, hogy a bufferek be vannak e kapcsolva (írási gyorsítótár v vmi hasonló), ill. pl víruskereső is lassithatja az írást.
Am kérdés, hogy az ssd-re vagy a merevlemezre írsz ekkora sebességgel? mert merevlemezre ez annyira nem vészes jobban átgondolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!