Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért lassab a saját gépemben...

Miért lassab a saját gépemben az usb 3as pendrivem?

Figyelt kérdés

tehát van egy kingston datatravel 1000 g3 32gb os pendrajvom

a gépem 4magos amd a10 procival meg egy GIGABYTE

GA-F2A85X-D3H (rev. 1.0) alaplapal meg 8giga kingstion rammal ezmelet van egy 120 gb ssd kingston 3k meg egy darab 1terrás westerndigital ezex vinyó!!!

a haver gépe attöl régebbi meg olcsób is valami 2magos 40eurós intel proci meg valami 40eurós alaplap,na de ezel semmji gond nincs,nem lenézni akarom csak ismertetni a helyzetet elmentem hozzá kávéra majd feljöt h van pár filmje jók,letöltötek mondom itt az usb-m dobj rá 1 párat rá is dobot vagy 7-8at és az usb 3mas dugaszba dugta a kékbe ugye abba is kell kb 80-90mb al másolta rá a filmeket gyors meg is lett.mikor hazaértem és bedugtam én is a kékbe mondom felmásolom öket az én gépemra nálam 50-55 megátol nem akart a másolási sebesség nagyobb lenni mi a baj??birok valamit álitani?

2014. dec. 26. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
win7 nem támogatja alapból az usb3-as szabványt, driver kell neki, amit gondolom a haverod felrakott, te pedig nem. Ha win8-ad van, akkor szívás, mert annak már tudnia kellene.
2014. dec. 26. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:

win 7em van és mikor instalálom az amd drivert mert a grafkarim is amd ugyebár,akkor látam mert épp figyeltem miket rak fel

és telepitette az usb3 mitoménmit,ugyan igy az alaplapnál is....bár mnost tovább baszakodtam vele és vissza z usb re már okés a dolog 130-150el is tud rá másolni csak az usb röl gépre lassu,nemértem miért hisz ollvasni mégis gyorsaban kéne tudnia mint irni nemde??

2014. dec. 26. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:
na mostmár a rá méásolás is belasult 30-35mb...:S
2014. dec. 26. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:

valóban, a pendriver-ról való olvasásnak sokkal gyorsabbnak kellene lennie, a szűk keresztmetszett max a winyód írási sebessége. Esetleg nézd meg mind a pendrivernál, mind a winyónál, hogy a bufferek be vannak e kapcsolva (írási gyorsítótár v vmi hasonló), ill. pl víruskereső is lassithatja az írást.

Am kérdés, hogy az ssd-re vagy a merevlemezre írsz ekkora sebességgel? mert merevlemezre ez annyira nem vészes jobban átgondolva.

2014. dec. 26. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:
erre a merevlemezre másik merevlemezröl let már másolva 120-130mb os sebességel is ugyhogy a hd az gyors helly is van rajta,különösseb dolog sem fut most róla mert a windowsmeg a progik az ssd-n vannak,de most ujonan aza hejzet hogy a pendrivera történö másolás is belassult 30-35mb ra.virusirtó az van fent smart s 8 as azt a puferr izét meg hol találom meg??hol lehet álitani?
2014. dec. 26. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:
eszközkezelő - lemezmeghajtó, kiválasztod, hogy melyik lemez és ott a házirendek alatt bepipálod a gyorsítótárazást.
2014. dec. 26. 17:31
 7/9 A kérdező kommentje:
igazad volt az usb nél nemvolt engedélyezve a gyorsitótárazás,engedélyeztem de a róla való másolás igysem javult ....
2014. dec. 26. 17:47
 8/9 anonim ***** válasza:
szerintem valami szimplán visszafogja, lehet egy program/folyamat/víruskereső. Erőforrás-figyelőben meglehetne nézni, hogy vmi pörgeti-e a winyót, vagy esetleg tiltsd le a víruskeresőt, nézd meg, hogy úgy mennyit javul. Esetleg csökkentett módban, ha ott gyors, akkor valami program/szolgáltatás kavar be.
2014. dec. 26. 17:53
 9/9 A kérdező kommentje:
oké megfogom nézni,köszi a segitséget
2014. dec. 26. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!