Miért nyílik ki mindig a DVD lejátszó? Mindig kiírja, hogy Open, pedig nem nyomtam meg azt a gombot. Amikor berakom akármelyik DVD-t csak 5 perc után marad benne 30 próbálkozás után.
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 16:19
1/7 anonim válasza:
Nekem is hasonló probléma volt. Mikor bekapcsoltam automatikusan kinyílt, és le sem játszott semmit. A probléma az a kis motor volt ami nyitogatja a tálcát. Lehet neked is az lesz.
2/7 anonim válasza:
Szerintem hülyeségeket akarsz nézni, s azt a DVD hülyeségletiltóprogramja letiltja és kilöki a DVD-t. Nem írja ki közben valahol a kijelzőre hogy: "ön biztos abban, hogy ezt a DVD-t meg szeretné nézni? Y/N/Cancel"?
3/7 A kérdező kommentje:
És hogy oldjam meg azt a problémát?
Nem írja ki.
2010. febr. 4. 08:03
4/7 anonim válasza:
Persze, te beteg vagy, mi az h a lejátszó dönti el..! :@:@:@:@
Valami vírust, vagy progit átküldtek MSNen, vagy netről jött le, és az betöltődik a gép indításakor... ellenőriztesd át jól a gépedet egy vírusirtóval!...
5/7 anonim válasza:
de egy márkásabb víruskeresővel, ne egy free avast!-al, hanem egy pl.: AVG-val, vagy Nod32-vel ...
6/7 anonim válasza:
Hogy függ össze a DVD a vírussal?:/
7/7 anonim válasza:
Én se tudtam, de meg tudja bolondítani... Am én avast!-ot használok, és semmi bajom vele, van akinek a szerelő is ezt ajánlja... és megnézették a gépet Panda platinummal, és NEM VOLT RAJTA VÍRUS! Úgyh ahhoz képest, h free, attól még elég jó! Van olyan, mint a Panda Platinum, ami eléggé elismert...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!