Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlanátok?

Milyen laptopot ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Játékra,internetezésre használnám. Az ár nincs megszabva,de az a lényeg hogy a fifa 15 és a The forest mennyen rajta.Nem értek nagyon a laptopokhoz,ezért ha hülyeséget kérdezek,bocsánat.Mennyiér lehetne venni olyat ami jól birja a strapát és nem fagy le hamar,stb. Köszi

2014. dec. 26. 10:31
 1/4 anonim válasza:
Gaming Asus G751JT-T7010D, Lenovo IdeaPad Y50-70
2014. dec. 26. 10:56
 2/4 A kérdező kommentje:
húha, elég húzos. 200 körül nem lehetne venni? :(
2014. dec. 26. 11:16
 3/4 Szamosii válasza:
Szia! Tudom elég régen írtad már ki a kérdés, de én most találtam meg xD. Nekem egy ilyen laptopom van, -> [link] -> és a The Forest is elfut rajta. Tényleg olcsó, nem ilyen gamer laptop 600 ezerekért, szóval nagyon király gép. Igaz a Forest kicsit akadozik a Minecraft nem. Rohadtul megéri inkább ezt megvenni mint gyűjteni egy drágabbra (igen ez nem gamer laptop,ne várj tőle húdeszuper teljesítményt). Bocsánat ha valakinek drágább laptopa van és esetleg most megsértődött.
2015. jún. 19. 07:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem! :D Azóta még úgyse vettem, mivel továbbtanulásomat kellet igazgatni, és ha nemsikerült volna, akkor nem is kellet volna :D
2015. jún. 19. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!