Milyen (gamer) videokártyát?
Ehhez a konfighoz milyen (gamer) VGA lenne jó?
Keret 50-60 e között kb.
i5 4690K - proci
Asrock z97 Extreme 3 - alaplap
Kingston HyperX 2x4 gb cl9 - ram
WD 1 tb - vinyó
Intel 120 gigás SSD
egy Cooler Master Kinght 350 házban.
Zalman glx 600 w-os táppal.
Esetleg ezek:
Sapphire R9 280 OC
Giga Gtx 760 OC
Asus Gtx 660
Giga r9 280 OC
MSI R9 280 Gameing
Sapphire R9 280 OC
MSI R9 280 Gameing
Ennél többe nem tudok rá költeni.
Szóval muszáj ebben a kategóriában maradnom :(
az a baj, hogy bivaly a proci, és az adott kategória mellé raksz egy rakat gyenge videokártyát. Ide minimum gtx 970 vagy r9 290 széria illene.
ha az SSD-t kihagyod, az máris 15-20k pluszban. Maximum később raksz bele, ha lesz rá keret. Én is inkább kihagytam az SSD-t cserébe van gtx 970 a gépben, ami nagyon megdobja a teljesítményt.
Nem csak játékhoz kell(ene) a vga, videóvágás, visual studio, Unity, Adobe progikat is használok. Elsősorban azért esett erre a procira a választás.
A másik szempont h. "gamer" legyen. De a másik szempont a fontosabb egy kicsit :)
Nekem is ugyanez a procim van, és egy GTX 980-ast hajt meg könnyedén. A javaslatom az, hogy amíg nem futja minimum egy gtx 970-esre, addig vegyél bele valami használt kártyát, vagy olyat amit később könnyedén el tudsz adni.
Ha újban gondolkozol, akkor GTX 760-ast. AMD-t semmi esetre se vegyél, én nagyon megszívtam miatta, mert a drivere miatt újra kellett tennem az egész gépet, mikor a 980-asra váltottam. 60-ból vegyél egy 760-ast amit később el tudsz adni 50-be. Ehhez hozzá teszel 50-60ezret mikor lesz pénzed, és veheted a 970est.
Sok sikert :)
azert esett "k" - s procira a valasztas, mert a kov. par evben nem szeretném nagyon fejleszteni a gepet. a gyari intel hutot akarom lecserelni ha majd húzni akarom a procit azon kivul max ramot vennek bele.
a ket ünnep között megjon a memoria, akkor rakom ossze a gepet. egyenlore integrált vga-t használnék.
januarban hasznalhato fel emag-on 10 ezres kuponom, akkorra tervezem az ssd es vagy videokari vasarlast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!