Milyen videokártyát vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy videókártyát (max 40000Ft-ig) de nem tudom milyet válasszak, lényeg az lenne hogy a játékokban minél szebb megjelenés több FPS legyen (pl CoD4be).2010. febr. 3. 15:33
11/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Az a baj hogy ebbe a lapba egyik proci sem megy bele mert csak sima AM2-es :S És mint már mondtam ahhoz már az egész konfigom lekéne cserélni arra pedig most nincs pénzem.(vagy is annyi mert ha raknék egyet össze akkor már egy normálisat ami most is megállja a helyét.
2010. febr. 3. 21:53
12/13 anonim válasza:
Sapphire 4670 512 gddr3 jó választás nekem is az van, keveset fogyaszt és szépen viszi a játékokat..
13/13 anonim válasza:
18:00 - nézd már meg a táblázatokat könyörgöm, mindenhol videokártya limit van...
Race Driver GRID
Athlon X2 3 GHz 42 fps
Core 2 Duo 4 GHz 44 fps
World in Conflict 1920x1200 4xAA/16xAF
Athlon X2 3 GHz 23 fps
Core 2 Duo 4 GHz 25 fps
Nem sorolom tovább, értelmezd a számokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!