Mit tegyek ha videokártyát cseréltem miközben Soundmax volt feltelepitve?
Uj videokáryát tettem bele... Mondja hogy telepitsem ujra .. le is töröltem . netről töltöttem le egy .exe-t letölteném de azt irja hogy valószinű letörlés után nem inditottam ujra a gépet... de igen és emiadt nem tudom feltepiteni.. Hogy kellene ezt kikerülni????
elnézést a helyesírásért
Pár információ ilyenkor jól jönne:
- régi videokártya típusa
- új videokártya típusa
- honnét töltötted le az EXE fájlt
Addig is:
- videokártya cserénél a régi videokártya programját töröld le:
Vezérlőpult > Programok eltávolítása > AMD vagy NVIDIA program kijelölése > Eltávolítás
- lehet hogy újraindítást kér a rendszer
- az új videokártya programját ezután telepítsd:
vagy a mellékelt DVD-ről, vagy a chip/kártya gyártó weboldaláról, pl.: AMD [link] vagy NVIDIA [link] vagy ASUS, GIGABYTE, MSI stb. weboldalról.
- újraindítás után használhatod is
Ismeretlen weboldalról lehetőleg ne tölts le semmit.
A SoundMAX hangkártyát vezérlő program, videokártyákhoz nincs sok köze.
Régi Nvidia Quadro fx 360
Mostani : ASus readon r7 250
Lehetséges, hogy a HDMI miatt a videokártyába épített hangvezérlő lett az alapértelmezett.
Próbáld: alul a hangerő ikonon jobbgomb > Lejátszóeszközök > nálad legalább kettőnek kell lenni, zöld pipa jelzi az alapértelmezett vagyis elsődleges hangeszközt > jobbghomb a másikon > Beállítás alapértelmezett eszközként (alapértelmezett kommunikációs eszközként is beállíthatod, ez mondjuk csak Skype és hasonló programoknál lesz lényeges) > OK.
Ha már megnyitottál zene-videolejátszó programot, zárd be és nyisd meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!