Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan kössem össze a headset...

Hogyan kössem össze a headset végét egy 3.5-es Jack-hez? (Kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

Van 2 szál, az egyik szálban van egy aranyozotz és egy zöld drót, a másikban pedig ehy aranyozott és egy piros.

Egy Scullcandy Jib headsetről van szó, aminek a vége eltört :) nincs mikrofon benne, ám a jackben, amit vettem, abban meg 3 fekete csík van :D Nem vagyok szakértő, ám sejtem, hogy a 3 kiálló fogból kettőt kell bekötni. Szeretném megkérdezni, hogy melyik színű kábelt hova kell bekötni? Kösziba segítséget :)

2014. dec. 25. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

tehát te nem mikrofonos fejhallgatót kötnél egy mikrofonos jack aljzatra.

-1 lépés: a két aranyozott vezetéket forraszd egymásra. Ez a közös szál. Így a 4 szál drótból lesz 3 szálad

- [link]

-a kép alapján forraszd a szálakat a jack dugóra. A microfon (Mic In 3) jelzésűre ne forrassz semmit.

-kipróbálhatod úgy is, hogy a fejhallgatót felteszed a fejedre, a jack dugót bedugod egy zenelejátszóba, elindítod a lejátszást és egyesével kikeresed melyik pontra mit kell forrasztani, mert hallani fogod

2014. dec. 25. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Szuper, megpróbálom! :)

Annyit kerdeznék h akkor az aranyozott szálak gogják afni a Groundot?

Köszi!

Áldott Karácsonyt! :)

2014. dec. 25. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

-igen , azok

Viszont neked is.

2014. dec. 25. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!