Melyik hardverektől függ az FPS?
Figyelt kérdés
Illetve melyik hardver hibája okozhat hirtelen FPS esést? Nálam van, hogy véletlenszerűen leesik (80-90%-kal), majd visszaáll. Játékok közben történik ez.2014. dec. 24. 18:53
2/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy egy CS:GO meg egy League Of Legends nem működne minimum grafikán egy AMD FX 4130-assal és egy ASUS Radeon HD 7750-essel. Szerintem hardveres hiba van.
2014. dec. 24. 19:00
3/12 anonim válasza:
Driver nem tehet róla? Mert nagy részben amúgy a videokártyától függ. Ez a kártya meg több mint sok egy LoL-nak
4/12 A kérdező kommentje:
Egy hónapja hoztam el a szervizből, akkor is ugyanezeket tapasztaltam, azért vittem el. Az egész gépet elvittem, de csak az alaplap volt hibás. Akkor megjavították, visszakaptam, de megint jelentkezett ugyanaz. Lehet, hogy megint az alaplap hibája? Egy videokártya drivert pedig kérnék szépen, ha nem gond. :)
2014. dec. 24. 19:17
6/12 anonim válasza:
Itt tudsz drivert letölteni, válaszd a manually select driver-t.
7/12 A kérdező kommentje:
Windows 7 x64. Bocs, elfelejtettem.
2014. dec. 24. 19:23
8/12 anonim válasza:
A feljebb kirakott linken töltsd le a Catalystet, az leszedi neked a legújabb, megfelelő drivert.
9/12 A kérdező kommentje:
Megcsináltam a drivert, így sem jó.
2014. dec. 25. 05:45
10/12 Közveszélyes Kontár válasza:
Milyen alaplap pontosan?
Irodai ősöreg lehet ami rossz gépházban túlmelegszik, de FX et amugy se tudja jól elátni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!