Mi az isten az a csatlakozó a sata csatik mögött? (kép, link)
Figyelt kérdés
Ilyen, nincs a tápomhoz. Működik nélküle, de az micsoda?
100% hogy az eredeti tápján van ilyen csatlakozó.
2014. dec. 23. 21:14
1/7 anonim válasza:
miért nem nézed meg az alaplap kézikönyvében mire való?
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs neki, mondjuk azért. Sőt neten még csak letőlthető pdf formátumban sem található sehol. De még ha meg is lenne, sem tudok angolul.
Szóval annyiba tudok segíteni, hogy szinte minden ilyen fujitsu lapon, tápon megtalálható ez.
2014. dec. 23. 21:25
3/7 A kérdező kommentje:
2014. dec. 23. 22:12
4/7 KriszAime válasza:
Hanggal kapcsolatos lehet, szerintem hangkártya erősítő tápja.
5/7 KriszAime válasza:
Um, nem mégsem. Ez valami teljesen mást szolgál :D "auxiliary power" Talán ez valami feszültség ingadozást próbál csökkenteni az elsődleges áramforráshoz képest vagy valami ilyesmi >.>
6/7 anonim válasza:
"As far as i can tell, the 6pin Aux connector is for supplying extra +3.3VDC and +5VDC to the motherboard, which i think is only really needed if there is an AGP Pro Graphics card in the system."
én ezt találtam
-tökmindegy mire való, elavult régi csatlakozó és aljzatfajta, nem fogunk találkozni vele a jövőben
7/7 A kérdező kommentje:
AGP?
PciEx van ezen a lapon.
2014. dec. 24. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!