Szerintetek GTX750 Ti vagy R7 260x?
Figyelt kérdés
Olvasgattam nagy angol VGA elemzőket meg sok comparet néztem (összehasonlítást) és mindenhol a GTX750 jött ki jobban FPS-k terén mindenhol stb.2014. dec. 23. 17:50
21/22 anonim válasza:
Fúú...
Én ne keserítselek el? Nézd már meg én mit írtam, te szerencsétlen...
Belinkeltem egy tesztet, amin látszik hogy a 750Ti-hez van viszonyítva a 265, erre jössz hogy:
"Azért mert azon a teszten egy adott kártyához viszonyítva 20%-al jobb a 265 az nem azt jelenti hogy valóban is így van. "
Hát nem arról van szó, hogy a 750Ti-t és a 265-öt hasonlítjuk össze? De. A grafikonon mi van? Hát ez. Akkor?
Nem is értem akkor mit akarsz ezzel, és még én leszek a végén a hülye. Értelmezz már, mielőtt mindenféle hülyeségeket írsz.
22/22 anonim válasza:
Jól van csak nyugodj meg, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!