T-Home-os kábeltévénk van, és van egy monitorom ami csak monitor. Milyen TV Tuner kellene a gépemhez/be, hogy tudjam nézni azokat a csatornákat amire előfizettünk?
Ha új t-homeos előfizető vagy akkor semmilyen, iránya tv:go szolgáltatás, arra találták ki, hogy amire előfizettél, azt gépen is tudd nézni. ha régebbi vagy, akkor a setup boxot rá lehet kötni hdmivel a gépedre, ha jól tudom. ha nem, akkor ide menj:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__haztart..
Hát a k anyja tudja milyen kábel tv-nk van. :)
Köszi a segítséget, ez jó támpont. Szerintem találok megfelelő tunert.
A koax kábel egy vevőegységbe megy, és onnan van scart-al rákötve a tv-re. Viszont most monitor lesz a tv helyett, úgy meg ez az opció kilőve.
Néztem ezt a tv go szolgáltatást, de ez havidíjas nem?
Viszont a t-home azonosítóddal ha belépsz akkor tudod nézni a csatornáidat amikre ugye havidíjat fizetsz. (mert a kábelTV-d havidíjas.)
Szóval ott ha nincs t-homa felhasználód akkor fizethetsz a tv-ért, de ha van, akkor meg nem kell plusz pénzt perkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!