Mennyire árt egy notebooknak a ki-be nyitogatás?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy végül is erre vannak kitalálva, de ha naponta többször is nyitogatom?2010. febr. 2. 23:52
1/10 czibles válasza:
a napi többször az mennyit jelent?
napi 2-3000 ki-be csugosgatás biztos, hogy nem tesz neki jót, de napi 20-30tól nem lesz semmi baja.
2/10 A kérdező kommentje:
:) Napi 2-3, de az úgy minden nap, meg szeretném még pár évig használni...
2010. febr. 3. 00:06
3/10 anonim válasza:
Hát napi 2-3 az biztos nem árt neki...:D
4/10 anonim válasza:
Annyit mint a szétnyithatós mobilnak a nyitogatás
5/10 anonim válasza:
én nem szoktam túl gyakran nyitogatni, hetente kb 2szer :)
régebben viszont kinyithatós mobilom volt, na annak a kijezője kb egy év után már eléggé lotyogott
ha nem hordozd, hanem csak az asztalon áll, akkor sztem felesleges minden használat után becsukni, legalábbis én nem szoktam
6/10 anonim válasza:
azért csukd be mert ha vmit odaütsz(vagy a nagymama vagy a kisteső) akkor at drága mulatság lesz
7/10 anonim válasza:
Ha nem utazol vele, jobb ha csak rádobsz egy anyagot a por ellen. 1-2 éven belül különben lötyögni fog. Egy ismerősömnél már ki kellett támasztani hátulról...hiába van "erre kitalálva".
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ha itthon vagyok nem szoktam becsukni, viszont suli miatt muszáj hordoznom, és ez a nekiütés is aggaszt, amiatt is csukogatom... Kinyithatós mobilom van 3 éve, annak még semmi baja, de ez is típus függő, meg persze azt nem féltem ennyire :)
2010. febr. 3. 10:45
9/10 A kérdező kommentje:
Sőt, még a lakásban is hurcolászom néha :S és állítgatom a dőlésszögét... Amúgy Asus notebookról van szó, ha ez befolyásol valamit.
2010. febr. 3. 10:49
10/10 anonim válasza:
középen fogd meg lecsukásnál ne a szélén. azzal segíthetsz a legtöbbet. de nyugodtan csukd e bírni fogja addig utána úgyis elavul, akksi gond szóval emiatt ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!