Pentium G3258 alapórajelen is kihajtja a Radeon 270X-et, vagy kicsit húzni kell?
Figyelt kérdés
Ha húzni kell egy minimálisat arra egy B85-ös lap is elég lenne?2014. dec. 22. 11:34
1/8 anonim válasza:
270X alá én kapásból hanyagolnám a Pentiumot.
FX6300 vagy i3.
4/8 anonim válasza:
# 2
Igazság szerint én is, de ha már Intel vonalon indult e la kérdező, írtam egy olyat is.
5/8 A kérdező kommentje:
de később tennék bele egy i5-öt, szóval ideiglenesen megtenné a G3258. Csak az a kérdésem, hogy CPU limit lenne-e alap órajelen, ha igen akkor egy B85-ös lap engedne-e egy minimális tuningot, ami már elég lenne a 270X-hez.
2014. dec. 22. 11:38
6/8 A kérdező kommentje:
És azért nem akarok B85-től erősebb lapot, mert az i5 is egy sima i5 lesz , azaz nem K változat, és annak is elég a B85 szerintem
2014. dec. 22. 11:41
7/8 anonim válasza:
persze hogy elég az alaplap . de ha jól tudom most csak asusrocknál van ez a szorzó unlock B-s lapokra és nem tudom mennyit lehet húzni rajta. z-s lapban 4 ghz főlé is akár.
8/8 anonim válasza:
Asus B85M-G alaplapom van és a G3258-at 4.5 ghz-ig tudom felhúzni :) Raktam be egy + ventit így tuningolva terhelés mellet is csak 50 fokra melegszik fel maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!