R9 270X VGA mellé melyik CPU?
Figyelt kérdés
A VGA már megvan és az érdekelne, hogy FX 6300 vagy i5 4440? Mivel ezt a kártyát az FX is bőven kihajtja, az érdekelne, hogy megéri-e ennek ellenére az i5-öt venni? 2 éven belül most biztos nem lesz VGA csere, mivel most vettem. Játékra természetesen.2014. dec. 22. 08:48
1/11 anonim válasza:
Mindegy melyiket veszed, a pénztárcádtól függ. Az i5 egy elég erős processzor, kisebb a hőtermelése, ezáltal csendesebb is, illetve némileg erősebb. Persze ez magasabb árcédulában nyilvánul meg.
2/11 A kérdező kommentje:
De ha az FX is elég a 270X mellé akkor is több FPS-em lenne az i5-tel?
2014. dec. 22. 09:06
3/11 anonim válasza:
Igen , több fps-ed lenne az i5-tel.
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Itt egy normálisabb összehasonlítás, cikk és nem egy feltöltött, kiraadott kép alapján: 1-2 fps az eltérés a csúcs intel krátyáktól - [link]
6/11 anonim válasza:
Ennyi baromságot leírni mint ami itt megy...
Nem, az a két magos Pentium marhára nem egy szint egy FX6300-zal.
És nem, nem lenne több fps-ed i5-tel sem, mert VGA limit van már az FX6300 mellett is, hacsak nem low-n játszol 1024*768-ban.
7/11 anonim válasza:
i5 valóságban magasabb minimum fps-t produkál mint egy fx 6300.ez miért jó ? mert több minimum fps mindig jobb főleg multi fps játékokban.
8/11 anonim válasza:
Bírom ám ezt az oldalt.
Ha prociról van szó, van két véglet. Az egyik a 15K-s Pentiumot is simán beajánlaná 270X szintű VGA alá, a másik szerint i5 kell mindenképp...
Az igazság meg valahol a kettő között van.
9/11 anonim válasza:
fx 6300 is elég jó ha meg van rántva . nem tehet róla senki hogy intelre jobban optimalizálnak nem sok játék van ahol drasztikusan észre veszed a változást viszont felső közép kategóriás vga-k esetén az intel előnye ki jön. én pl 150-60 ezres összegért nem ajánlanék pentiumot főleg aki már ennyit szán rá több mint való színű hogy nem fejlesztene egy jó ideig.
10/11 anonim válasza:
Én sem mondtam hogy nem jó az i5, nagyon is az, de az igazi ereje nem jön ki egy 270X mellett, ez még azért nem az a penge kártya amivel egy FX6300 nem bír el.
Egy R9 280/285/280X, R9 290/X mellé én is egyértelműen i5-öt írnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!