Ha veszek egy új PC alaplapot és ha összeállítom egy teljes konfigurációvá, akkor rögtön használni is lehet?
Figyelt kérdés
Úgy értem összerakom az alkatrészeket és utána rögtön be tud ok lépni a bios-ba és bebootolni a windows telepítőt?2014. dec. 21. 16:32
1/7 anonim válasza:
Hát azért a konnektorba dugd be előtte, szerintem.
3/7 anonim válasza:
Ha kompatibilis alkatrészeket szerelsz össze, akkor igen. Azért nem árt némi utánajárás, hogy adott alaplap támogatja-e azt a procit amit bele kívánsz tenni vagy nem kell-e neki esetleg egy bios frissítés. (jártam már így alaplappal, én hibám új proci, régi lap) Elég a tápod által leadott teljesítmény az általad összerakni kívánt konfigurációnak stb. stb
De leegyszerűsítve a dolgot ha minden stimmel, akkor indul ahogy írtad.
4/7 anonim válasza:
Nekem új gép összerakása után első dolgom volt az UEFI BIOS fölfedezése.
5/7 soccerway válasza:
Miért szerinted érni kell az összerakott gépnek hogy elinduljon?
6/7 A kérdező kommentje:
Tölgyfahordóban akartam összeérlelni, de a válaszok eltántorítottak :)
...de pl. hallottam BIOS frissítésről, hogy az szükséges lehet, csak ezzel szemben hallottam olyan esetekről is, aki kifejezetten nem ajánlotta.!?
2014. dec. 22. 12:35
7/7 anonim válasza:
BIOS-t csak akkor frissíts, ha szükség van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!