Lefagy a videókártyám, mi lehet a probléma?
Az egész történet, hogy van egy 2 éves gépem, anno vettem 250ezerért, ebből csak a videó kártya volt 76ezer.
Mikor friss volt a gép, csak nagyon ritkán csinálta a fagyásokat, de manapság már 6-10 alkalom / nap.
Na szóval: Assasin's creed Unity, Shadow of Mordor, és sorolhatnám a legújabb játékokat, mindet max grafikával, biztos 40-60 FPS-el játszottam. NÉHA előfordult 1-1 lefagyás.
CPU: Pentium 3 800MHz or higher
CPU Speed: 800 MHz
RAM: 256 MB
Video Card: GeForce2 or ATI 9000
Sound Card: Yes
Free Disk Space: 4 GB
Ennél a rendszer ígényű játéknál pedig rendszeresen lefagy.
A fagyás úgy néz ki, hogy nem zúg be a teljes gép, és a hangok, mint ahogy régi gépemnél volt szokás, csak be csíkozódik a monitorom kijelzője.
Tettem egy próbát... beállítottam a Team viewert, hogy csatlakozva legyek a telefonom által... megvártam míg lefagy a gép. De a telefonomról ugyanúgy tovább tudtam "gépezni".
Videó kártya drivert frissítettem kb 2 hónapja.
Gépházamban : 8gb ram, i5 proci, Sapphire videókártya, +2 hűtő ventillátor dolgozik. Egyszer sem haladták meg a gépházban az eszközök a 30+ celsius fokot.
Nem az a baj, h amivel játszani akarsz, az túl régi játék, és ezért nem fut a gépeden?
Csak nem az történik, h már eleve el sem indul, és hibával kidob, hanem lefagy a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!