Nektek is ilyen? (ASUS GTX770 OC tulajdonosok)
Ez a kérdés legfőképp azoknak szól akiknek ilyen kártyájuk van.
Nektek is szemmel láthatóan lefelé görbül a vége, a kártyának ? Ez csak a súly miatt van, vagy valami nem jó ?
Videókban is néztem, de ott annyira nem jön át sajnos.
(Igaz már 1 éve használom, de már régóta zavar, szóval inkább megkérdezem.)
A válaszokat/segítséget előre is köszönöm.
Kellemes ünnepeket.
ez más vga-nál is van így.
Egyrészt a súlya lefelé húzza, másrészt lehet, hogy a kábel is rásegít erre.
Az ilyen nagy vga-knál sajnos ez ilyen.
Pár Zalman házban (most fejből a Z3 Plust, illetve az R1-et tudom) van gyárilag beszerelve egy kis rúd, amin van egy állítható kis támaszték a vga-nak.
Nem hülyeség, az biztos.
Nekem volt egy MSI HD 7770-em, 1 ventis, semmi rézcső, semmi komoly hűtés. Rövid is volt. A harisnyázott kábel viszont lehúzta, és 1,5 év alatt szemmel láthatóan meghajlott a nyák.
Nálam is ilyesmi történt, de nem ugyanaz a kártya mint majd látható. Inkább csak az érdekesség kedvéért mutatom. Ez egy low profile kártya, külső tápellátást nem igényel. Régóta szerettem volna egy nagy krómozott hűtést rá és végül hozzá is jutottam egyhez irtó olcsón (Peter I), persze minden alkatrésze nélkül (hátlap, csavarok).
Miután beszereztem vagy elkészítettem mindent, kiderült, hogy nem kompatibilis a kártyámmal ugyanis ütköznek. De akkora már persze szétszedtem, úgyhogy akkor már össze is rakom.
Kellett valami magasítás a chip és a hűtő közé, amit találtam is egy alumínium tömb formályában egy elfekvő CPU hűtőről. A 3-as csavarok nem mentek át a kártyán, ezért ami kéznél volt itthon és menetes és át is ment, az végül kerékpárküllő lett. Ami miatt írom mert kapcsolódik a témához az az, hogy végül csúnyán elhajlott minden irányba a rögzítés folyamán, mert a fém hátlapot nélkülöznöm kellett. Mai napig így használom és korrekt hőmérsékletet produkál némán. Persze egy 80k-s kártyával nem lettem volna ilyen bátor.
(Az elhajlás mértéke nem nagyon látszik a képen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!