Olcsó vízhűtés, vagy inkább lég?
Képes vagy 10-16.000 Forintot kiadni a zsebedből azért hogy az fx 8320-ast 3.5GHz helyett mondjuk 4.0GHz-en járasd?
Csak azért hogy elmondhasd :"- tuningolva van a procim?..."
Igazából nagy sebesség növekedést nem érsz el a tuning-al, a 3.5GHz gyári sebesség is elég mindenre; hacsak nem videókat szerkesztesz, vágsz, konvertálsz a nap 24 órájában hatalmas adatmennyiségekkel és mindezt határidőre....
Lehet hogy én vagyok a sóher. De nekem már nem újdonság a tuning, nem hoz lázba.
Én játszani szoktam a gépemen, és a tapasztalatom az , hogy általában attól hogy húztam a procimat nem lett több fps-em ugyanazzal a videokártyával...így azóta a videokártyákat cserélgetem, a régieket ha már kevés az igényemnek használtan eladom, teszek hozzá még pénzt és újat veszek, szem előtt tartva hogy 35-40.000 Ft-tól válasszak kártyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!