Adikov kérdése:
Megéri a plusz pénzt az xbox one?
Figyelt kérdés
Fifa 15 bundle-be venném az xbox 360-at vagy a one-t. Megéri-e a one-t venni? Kb csak fifaznek vele. A grafika es a tobbi hasznos funkciok megérik? pl youtube twitch stb.#Xbox One #fifa 15 bundle
2014. dec. 20. 10:54
1/4 anonim válasza:
a grafika az ps4-nél valamivel jobb mert nagyobb képfelbontást tudnak a játékok illetve még valamivel jobb fps szintet is produkálnak. az hogy neked mi fekszik kézen vagy mi felelne meg döntsd el .én ps-4 et vennék.vagy egy pc-t.
2/4 anonim válasza:
2017-ig lesz játék 360-ra , de én már semmikép nem vennék újat belőle max használtan olcsón.
Én már One vennék a helyedbe .
3/4 anonim válasza:
Megéri, a FIFA grafikája nagyott ugrott az új konzolokon, ja és 360-on nem nagyon tudsz streamelni meg videót föltölteni, az One viszont beépítve tartalmazza ezeket, csak fizetni kell érte a Live Goldot (10-13k/év).
Ha van pénzed rá természetesen One.
4/4 anonim válasza:
mondjuk az a 10-13 k nem sok 1 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!