Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy laptopt amin win...

Vettem egy laptopt amin win 8.1 van gyarilag tehetek ra win7 et fogja engedni? MERT olyat hallotam hogy nem lehet "butitani"?

Figyelt kérdés

2014. dec. 19. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak az mondja, hogy "nem lehet", aki nem ért hozzá. Akár Windows 3.1-et is tehetsz rá, ha akarsz. Technikailag megoldható.
2014. dec. 19. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
#1, a-a, nem feltétlen. Én nem találkoztam még vele, de infós ismerősöm mondta, h járt már nála olyan lapos, ami nem ment Win7el csak 8al. A win7nél bejelentkezést követően kékhalálozott, csak 8al lehet használni. Gondolom nem csak egyedi eset. Egyébként meg mi baj a 8.1el???
2014. dec. 20. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:
00:14: Kékhalál = hardverhiba. Az olyat vissza kell küldeni, nem kifogásokat keresni. Láthatóan az ismerősöd se ért hozzá ezek szerint.
2014. dec. 20. 00:26
 4/7 A kérdező kommentje:
nem tetszik win8
2014. dec. 20. 08:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor rakd rá a win7-et.
2014. dec. 20. 08:13
 6/7 anonim ***** válasza:
A "nem lehet" bizonyos esetekben igaz, mert csak egyes üzleti laposok esetében adnak downgrade jogot a szoftverhez. A kommersz modellek esetében csak teljes újra telepítéssel rakható fel. És igen vannak olyan típusok amiken a 7-es nem működik megfelelően. De ez azért ritka.
2014. dec. 20. 09:01
 7/7 anonim ***** válasza:
#3 ezt jól benézted. Hidd el, ismerősöm jobban ért hozzá, mint te (ezek szerint)
2014. dec. 20. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!