Vettem egy laptopt amin win 8.1 van gyarilag tehetek ra win7 et fogja engedni? MERT olyat hallotam hogy nem lehet "butitani"?
Figyelt kérdés
2014. dec. 19. 23:50
1/7 anonim válasza:
Csak az mondja, hogy "nem lehet", aki nem ért hozzá. Akár Windows 3.1-et is tehetsz rá, ha akarsz. Technikailag megoldható.
2/7 anonim válasza:
#1, a-a, nem feltétlen. Én nem találkoztam még vele, de infós ismerősöm mondta, h járt már nála olyan lapos, ami nem ment Win7el csak 8al. A win7nél bejelentkezést követően kékhalálozott, csak 8al lehet használni. Gondolom nem csak egyedi eset. Egyébként meg mi baj a 8.1el???
3/7 anonim válasza:
00:14: Kékhalál = hardverhiba. Az olyat vissza kell küldeni, nem kifogásokat keresni. Láthatóan az ismerősöd se ért hozzá ezek szerint.
4/7 A kérdező kommentje:
nem tetszik win8
2014. dec. 20. 08:07
6/7 anonim válasza:
A "nem lehet" bizonyos esetekben igaz, mert csak egyes üzleti laposok esetében adnak downgrade jogot a szoftverhez. A kommersz modellek esetében csak teljes újra telepítéssel rakható fel. És igen vannak olyan típusok amiken a 7-es nem működik megfelelően. De ez azért ritka.
7/7 anonim válasza:
#3 ezt jól benézted. Hidd el, ismerősöm jobban ért hozzá, mint te (ezek szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!