Elromlott a billentyűzetem, mit csináljak?
"Mit tegyek?"
Olvass könyvet, fogócskázz a szomszéd gyerekekkel, vagy adj enni a kutyádnak.
Ha legalább leírtad volna, hogy milyen billentyűzet, mennyire szedted szét, akkor esetleg valakinek lenne tippje, de így?
Használj addig képernyő-billentyűzetet (ha az egered működik). Macerás ugyan, de legalább valamit tudsz csinálni a gépen.
Szia! Tihanyi Tamás vagyok. Olvastam a problémádat, és nagyon elkeserített a helyzet. Vedd elő a billentyűzetet, tartsd a monitorral szemben, és máris küldöm rá a javító energiát.
----
Komolyan nem tudom az ilyen mit gondol :D Én már csak fogom a fejem a hülyeségén, hogy nem bírja megérteni: ha valamit elbsztál, és nem értesz hozzá azt nem fogod tudni megjavítani, capisce?
Legközelebb nem csinálsz ilyet, mert fogod tudni, hogy hülye vagy hozzá, és ha szétszeded elbszod.
Ha nem a tiéd volt a bill, akkor még még nagyobb a tapasztalat, mert valószínű a tulajdonosa kifogja fizettetni veled.
Ha meg tényleg a tiéd volt, vegyél egy újat, mert azzal már úgy se fogsz tudni mit kezdeni, ha ilyen okos voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!