Milyen monitor az, ami szerintetek valóban jó Eyefinity-re (1x3)?
TV-met szeretném 3db monitorra cserélni, ehhez keresek olyan monitort aminek valóban kicsi a kávája.
Találtam például ilyet:
Erről viszont tesztben olvastam, hogy hiába kicsi a káva, attól még beljebb van a panel, így csak látszatra káva "nélküli". Van olyan monitor, ami megfizethető árú (<50000Huf, ~21" ) és kicsi / átlagnál kisebb a széle?
Így van, maga a monitor elején van egy teljes képernyős üveglap amitől kikapcsolva úgy néz ki a monitor mintha vékony kávája lenne. De maga a kijelző ennél kisebb, kb 2 centis az üveglap mögötti rész ami a valós káva:
Eyefinity szerintem butaság. Pont emiatt a káva dolog miatt mert olyan érzése van az embernek mintha rácson keresztül nézné a képet. Én láttam ilyent élőben, nagyon zavaró.
Én ha széles képet akarnék látni akkor biztosan egy 21:9 képarányú monitort vennék. Ez már elég széles, és nincs rács. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!