Miért szaggat az AC Unity?
Eddig is szaggatott, illetve droppolt, még ha egy helybe álltam is ugrált az fps, sokszor lement 30-ról 20-25re, vagy esetleg 40ről, volt hogy 0-ra is. Felhagytam vele, ma jött az állítólagos mindent megváltó 1.04 patch de ugyanúgy leesik az fps. A játék jól menne még high 1440x900-as beállításokon is, csak leesik az fps és kb megáll a játék. Tudom, hogy szarul van optimizálva de a játék ennyire szar vagy a gépemmel lenne a gond?
AMD Athlon x4 760k (4x3,8 ghz cpu)
6 GB DDR3 1600mhz KINGMAX memória
Sapphire r7 260x 1gb DDR5 vga
A far cry 4-el is voltak gondok, még a legújabb patchel is, ott is szeretett leesni az fps, mikro laggok, hosszú játékidő után erősebb szaggatások, de ilyen másnak is volt, és nekem is csak az 1.5 patchel. Na most a gépem lenne a szar? Még a gépház oldala is le van véve, hogy jobban szelőzzön. A vicc, hogy youtube-on másoknak r7 260x videókártyával medium-highon is szépet fut a játék.
Nem rossz a géped, de azért nem is egy űber gamer cucc, közép kategória alja.
Ezeket egy ilyen optimalizálatlan foshalmaz, aminek a minimumhoz is HD7970/GTX680-at írnak, simán megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!