A processzor alá jó lenne az alaplap?
Figyelt kérdés
Gépet vennék de nem tudom milyen alaplapot jó rakni a proci alá. Tudnátok segíteni megtalálni a tökéletes alaplapot?
A Proci: [link]
Az Alaplap, amit kinéztem: [link]
és még megtudnátok mondani, hogy a processzor tartalmaz-e videó vezérlőt? ezt csak kíváncsiságból akarom tudni.
2014. dec. 18. 22:56
1/6 anonim válasza:
nincs benne integrált vga, ez nem apu, az Axxx procik tartalmaznak amd téren
2/6 A kérdező kommentje:
és az alaplap jó?
2014. dec. 18. 23:17
3/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Ez APUhoz való 2133MHz-es memória nem kell földi halandónak.
MSI A88X-G45 Gaming Ha húzni akarod és valszeg a későbbi x4 xxxk procik alá is jó lesz. Nem tudom mekkora a keret.
4/6 A kérdező kommentje:
és nem tudnál olyat küldeni ami olcsó és húzhatom vele is?
Az ár Max. 50Euró-ig ha lehet
2014. dec. 19. 15:14
5/6 anonim válasza:
Nem tudom mennyire tervezel hosszabb távra és hogy mennyire szeretnéd kihasználni a processzorod teljesítményét, de egy 50 ajrós (15k) alaplap nem túl jó megoldás. Játékra kellene?
6/6 A kérdező kommentje:
igen
2014. dec. 20. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!