DDR2-es ramból mennyi a legnagyobb?
Figyelt kérdés
Úgy értem 2GB vagy több is van?2014. dec. 18. 21:31
1/7 Tengor válasza:
Vannak 4-8 GB-os modulok is, de kiskereskedőknél elég ritka darabok.
2/7 anonim válasza:
ha jól tudom 4gb a legnagyobb de ritka és drága
4/7 tamasoft válasza:
Plusz nincs az az eszköz, ami 2 GB-nál több DDR2-es RAM-ot befogadna egy slotban. Legalábbis ritka.
5/7 anonim válasza:
Érdemes említeni, hogy bár van 2 gigásnál nagyobb, az alaplapok többsége nem támogatja.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de nekem a gigabyte ep45c-ds3r-el nem indult a 4 giga 1 slot ban. Most mind a négyben van egy két gigás, így jó.
7/7 Joell válasza:
Regi kerdes de nekem pont aktualis. Socket 775 ot fejlesztettem..manapsag 2gb osat is nehezen kapni de szerencsem volt. 4 slotba 4 db 2 gigasat sikerult szereznem :) nagynehezen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!