E-book olvasó SOS?
Most kaptam Amazon Kindle 6 Touch e-bookmat.
Első kérdés : Lehet rajta netezni ? Idáig csak a Kindle webschopjába és a saját könyvtáramba tudtam bejutni :D
Második : Hol tudom a nyelvét beállítani?Még a bekapcsoláskor beállíthattam volna németre,de úgy voltam vele,hogy a regisztráció meg ilyenek miatt jobb az angol,de most a németet szeretném inkább :/
A harmadik: azt írták,hogy lehet vele zenét hallgatni,de se hangszórót nem látok,se fülhallgató-bemenetet.Akkor ez egy téves információ? (Nem mérvadó számomra a dolog,de azért mégiscsak jó lenne tudni.)
Illetve egyfolytában ezt írja ki,ha töltőre teszem: USB driver mode ,if you want to read or shop on your Kindle while continuing to charge over USB,pls. keep the USB cable atatched,but eject your Kindle from your computer. Valaki segítene megoldani ezt a problémát? :/
Sose láttam még e-book olvasót, de gondolkozzunk logikusan. 1. dolog: e-book olvasó nem egyenlő tablet
Vagyis 1. kérdés: nem lehet rajta netezni, mert nem tablet
3.: szintén csak arra tudok hivatkozni, hogy ez nem tablet
Az USB probléma nem probléma, csak felhívás
Miért ne lehetne vele netezni?
Menu -> Home -> Experimental -> Web Browser
Nyelv:
Menu -> Home -> Settings -> Device Options -> Languages and Dictionaries -> Language
A fülhallgató kimenet az alján van.
A töltést meg leírta a második.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!