Szerintetek melyiket vegyem meg? Ezen a két laptopon gonoolkodtam csak nem tudom melyik lenne jobb játszásra meg youtube videó készitésre használnám. Acer Aspire VN7-571G-535J vagy Dell Inspiron 5748 (167642)?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 18:20
11/18 anonim válasza:
Rosszul olvastad. A gyengébb processzor az Acerre vonatkozott az integrált videokártya pedig hülyeség mert nem az :) Egyszerűen megpróbálta megmagyarázni az igazát,de nem volt neki. Dell jobb már ketten is leírtuk
12/18 A kérdező kommentje:
De a DELL-be nem 2gb-os videókártya van?
2014. dec. 19. 06:55
13/18 A kérdező kommentje:
Úgy láttam hogy az Acer gyengébb proci jobb RAM és videókártya.A DELL jobb proci gyengébb RAM és videókártya
2014. dec. 19. 07:22
14/18 anonim válasza:
#6: Akkor légyszíves ezt magyarázd már meg nekem:
videókártya jellege: alaplapi integrált
A processzorból pedig azért szavaznék az Acerre, mert főbb tulajdonságaikban megegyeznek, viszont az Acerben lévőnek magasabb az órajele.
15/18 anonim válasza:
hm.. szerintem te rossz laptopra kerestél rá.
Acer Aspire VN7-571G-535J
Processzor: Intel Core i5 4200U 1.6 Ghz
VGA: Dedikált Nvidia GeForce GTX 850M
VS
Dell Inspiron 5748 167642
Processzor Intel Core i7 4510U 2 GHz
Videokártya DEDIKÁLT NEM INTEGRÁLT Nvidia GeForce GT 840M
szerintem olvass utána :D Dell sokkal jobb választás még a processzor órajele is gyorsabb mint az Acernek. Ha ezek után is azt mondod hogy nem az akkor további szép napot.
16/18 anonim válasza:
Rákeresni jóra kerestem rá, az 100, de ezek szerint akkor rosszat sikerült megtalálnom. Így, ezúttal a valódi tények ismeretében már látom a dolgot, és valóban a Dell gép a jobb.
17/18 A kérdező kommentje:
DELL lett belőle köszönöm szépen mindenkinek 😊
2014. dec. 20. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!