Hol tudok venni sima egyszerű vezetékes FEHÉR billentyűzetet?
fontos hogy úgy legyen magyar nyelvű, hogy van rajt "á"."é","ő","ú"...mert a neten csak olyat találni hogy magyar nyelvű, de ezek helyett a betűk helyett csak vesszők vannak meg ilyen hülyeségek mint pl ez:
Győri pc boltokban nincs, árkád media marktba egy fehér van amin undorító pink csajos matrica van (ráadásul vezeték nélküli és mindez 10k-ér)...
karácsonyig kellene ezért próbálok itt érdeklődni ha valaki vett ilyet nemrég vagy tudja hol lehet, kérem ossza meg hol.
Köszönöm!
Az a baj hogy a fujitsu oldalán ami van fehér, egyiknek sincs "é,ö,ü,ó" betűi, ahogy az artic coolingoson és a genius sincs. Az a baj hogy édesapámnak lenne és ő biztos nem tudná megjegyezni hogy melyik melyik. Ezért is akarok fehér alapon fekete betűs billentyűzetet neki mert azt sötétben is jobban meglátja.
A teszkóba mindenképp elmegyek csak félek fehér ott se nagyon lesz.
Köszi a válaszokat és ha van még ötlet vagy vélemény ne tartsa vissza senki ;)
Okés köszi! Erre gondoltam én is de miután láttam a mediaba nem is egy olyat amin tényleg nem voltak az említett betűk, elbizonytalanodtam. De akkor lehet rendelek egy fujit.
Köszi mégegyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!