Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gépet vegyek ennyi...

Milyen gépet vegyek ennyi pénzért?

Figyelt kérdés
600000-720000ft-ot szánnák rá maximum a legjobbat szeretném már rég óta gyűjtök hogy létre hozhassak egy gamer gépet ami még kb rengeteg ideig elvisz midnen új játékot ultrán kérlek vagy készen boltból vagy egy configot írjatok össze nekem végre megvalósulhat amit 3 éve szeretnék a legjobbat kérlek titeket.
2014. dec. 17. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennek a felebol vegyel gepet, a maradekbol 2-3 ev mulva tudod cserelni az alkatreszeket.
2014. dec. 17. 21:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyat nem tudnál ajánlani amit nem kéne mér cserélni és jó ideig elég és ennyiért van és fullos?Mivel most spóroltam rá ennyit most szeretnék rá áldozni mivel addigra nem biztos hogy pont lesz spórolt pénzem.Most szeretnék összeálítani ennyiért egy fullos pc-t ami jó sok ideig visz minden max-on és nem kell cserélni mert jól húzható és erős.
2014. dec. 17. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs sajnos, a hardverek nemhogy évről-évre, hanem hónapról-hónapra frissülnek. Ami idén december 17-én jó volt, az 2015. januárjába már csak 2. kategóriás.
2014. dec. 17. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor egy olyan confignot ami iszonyatosan erősen viszi a mostani far cry 4 játéköt ultran sok fpsel elviszi és nem laggol olyat szeretnék ami viszi a far cry4 et ultran sok fpsel egy olyan configot írnál?
2014. dec. 17. 21:53
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nembiztos hogy lesz sporolt pénzed

Vegyél értéktárgyat arany stb. Vagy bankba ted

XBOX, PS

2014. dec. 18. 03:22
 6/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ha kel monitor, bill, egér, hangfal/füles

Ezekre 200at is elszorhatsz gépre 300-350 t még mindég marad...

2014. dec. 18. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!