Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez így működni fog? Megérné a...

Ez így működni fog? Megérné a csere?

Figyelt kérdés
Van egy m5a78l-m lx alaplapom, venni akarok egy fx6300-at. A jelenlegi procim egy athlon II X2 250. Az alaplapom kihajtaná ezt a processzort? Megérné a csere? Mennyivel lenne gyorsabb a gép?

2014. dec. 17. 14:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Fiam, látsz itt FX-6300 -as procit? Mert én igen:

[link]

Bizonyára, ha ott van, akkor ki is hajtaná, mondjuk kicsit butácska lapnak tűnik, legalább is nekem, de a célnak megfelel.

Egyébként én már processzor cserénél inkább az FX-8000-es szériát céloznám meg, mert azt már jobban megérné, persze még így is megéri, illetve észrevehető lenne a változás, ha a többi feltétel adott (Jó alaplap - pipa, elegendő RAM - min 4 GB, megfelelő tápegység stb.)

2014. dec. 17. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Na igen, az meg hogy mennyire lenne gyorsabb az attól függ, hogy milyen szempont szerint nézzük. Talán játék közben, vagy a rendszer felállása szempontjából, vagy általános irodai meló közben vagy mi? Mert nyílván játék közben jobban teljesít, na de ne kelljen már itt számolgatni, hogy pontosan mennyivel.
2014. dec. 17. 15:08
 3/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Megéri 25ért

Ha fenti listán FX-8320 rajta van és max 35ért lelsz és van keret az is megérheti ha bár pár hátránya is van, és fx8 ala job lap tenleg kene

2014. dec. 17. 15:32
 4/4 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Amugy 1szálon is érezhetöen eröseb

Öszeségében pedig ugy töb mint 3szor erőseb

De gyakorlatban majd meglátod milyen, jobnak job joval

2014. dec. 17. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!