Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Heló srácok, egy Asus ROG...

Heló srácok, egy Asus ROG G751 laptop mennyit bír? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Csak még a vite lekerülésére, tudom, hogy sokkal jobb ha pc-t veszek mivel olcsobb és többet tud az áráért. De mivel sokat utazok plusz költözök, hülyeség lenne egy pc-t vennem. Mivel többe kerülne magammal vitetni. (Költözést országok között értettem.)

Az általam megvásárolt laptop ezzel van felszerelve:

Processor Type: Intel Haswell Core i7-4710HQ

Processor Speed:2.50GHz

Graphics Processing Type:NVIDIA GeForce GTX 970M 3GB GDDR5

Memory: 16GB

Hard Drive Capacity:1TB

Öszintén megvallva nem értek sokat a számítógépekhez, csak szerettem volna venni egy laptopot amin futnak a legujjab játékok.

2014. dec. 17. 05:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezen futna 😊
2014. dec. 17. 06:42
 2/5 anonim ***** válasza:

" laptop mennyit bír? "

-mármint ,hogy hány kilós ember állhat rá ,vagy mire érted ...

2014. dec. 17. 06:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan az érdekel ha a 71 kilommal ráállok akkor össze törne e...

Úgy értem, hogy pl egy FarCry 4-et tudne e max grafikán futtatni. Illetve photoshop avagy sonyvegas-t tudna e akadás nélkül futtatni stb.

2014. dec. 17. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt az 1TB al lesz a gondod, ha veszel bele, egy 256GB os SSD-t akkor simán, mivel ha jól emlékszem ezekbe nem lehet 2x 2,5 belepréselni az 1TB ost át tenném 3.0 kűlsőbe. tehát vegas, gamek amit éppen tolsz az SSD-n a többi zenét stb-t meg a külsőre.
2014. dec. 18. 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
brutal jó lapos. ssd nélkül is meg leszel szerintem mert nem szent írás hogy kell lennie. ilyen laposért a fél ujjamat is adnám.
2014. dec. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!