Front audio bekötés?
Öcsém gépén szeretném bekötni a front audiot, de sehogy se tudom hogy kéne. 9 vezeték jön belőle (fekete,fekete,kék,sárga,fehér,piros,zöld,barna,szürke).
Itt a 16. oldalon van az alaplap csatija, azt még értem, de a vezetékeket nem tudom melyik minek a vezetéke. A front audiot meg nem tudom szétkapni, erős műanyag vázban van, típus számot se látok rajta.
Hogy kéne bekötnöm?
Ha AC'97 (valószínű), akkor:
- mikrofon - 1
- bal oldali hang - 9
- jobb oldali hang - 5
- test - 2
Hogy melyik milyen színű? Muszály szétkapnod, esetleg ha van a háznak leírása akkor azt megtekintened.
A na fém tartókonzolján van ez a szám: 2G263-01
Ehhez tud adni valaki leírást?
hááát...
-érdekes egy házad van...
-általában egy csokorra össze szokták szedni a 9 vezetéket egy darab csatlakozóra...hogy csak rá kelljen dugni az alaplapi tüskékre és kész...
de egyesével kikeresni..
Amit linkeltél számot, az IBM front panelre utal:
Nézd át a találatokat, hátha lesz magyarázat, h melyik vezeték színe hová megy.
Ezzel sajna sokat nem érek, mert nem ilyen színek vannak nekem.
Végül szétszedtem nagy nehezen a házat (kivéstem késsel a forrasztást). A hangszóró csatlakozójából 5 (fekete,fehér,barna, zöld, szürke), a mikrofonéból pedig 4 (fekete, sárga, kék, piros) vezeték jön ki. Ezek alapján tudtok segíteni a bekötésben?
legalább így lenne megjelölve melyik vezeték felirattal hogy mi-micsoda...:
-de ha nincs jelölve, akkor necces,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!