AMD vs nVidia? (Tudom, sokadik kérdés, tudom, baromira unjátok, de na :D )
Figyelt kérdés
r9 290-ben gondolkodom a nagyon jó ár-érték arány miatt, viszont az lenne a kérdés, hogy mik az előnyei/hátrányai nVidiához képest. Egyrészt a PhysX, azt tudom, meg többet eszik, de szeretnék minél többet tudni. (Még az is lehet, hogy nem ezt veszem, ki tudja?) nVidiából gondolom sokkal drágább kártyák vannak párban vele. Amúgy i5 4460 mellé van tervbe véve.2014. dec. 15. 19:12
1/2 anonim válasza:
Én az Nvidiát ajánlom mert az kevesebbet eszik ami NAGY előny és hát minden játék azt támogatja. PL: ac unity, Far cry 4, The crew, Crysis 3 is jobban fut nvidián.
2/2 anonim válasza:
Teljesítményben kb egyforma a GTX970/R9 290, egyik játék ezen megy jobban, másik azon.
GTX970 mellett szól hogy keveset eszik, PhysX, ShadowPlay, CUDA...
Ellene szól, hogy elég sok cicereg.
R9 290 mellett az időtállóbb felépítés, DX12 támogatás, Mantle, TruAudio...
Ellene a GTX970-nél jóval magasabb fogyasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!