Valami jó autószimulátor játék?
Figyelt kérdés
Nem tudnátok valami jó autóvezetési szimulátort ajánlani?2010. febr. 1. 21:48
1/12 anonim válasza:
milyenre gondolsz, amiben tanulni lehet, vagy amiben csak hajtani?
van a Test Drive Unlimited abban nekem tetszik az irányitás is, meg lehet belülről nézni, amúgy meg van a driving scool az tanulós...
5/12 A kérdező kommentje:
Koszi, én inkább a szimulatorosokat szeretem ami maximálisan valosághű
még valami jó?
2010. febr. 2. 22:02
6/12 A kérdező kommentje:
Es ilyen testdrive szerű városi szimulalator lenne alegjobb a TDU szereten xsak a 2-re varok most
2010. febr. 2. 22:04
7/12 anonim válasza:
Hát én még mindig a Mafiánál tartok, annál normálisabban nem sikerült még autómozgást megcsinálni, mer mindegyik játékba csúszik az autó meg ilyen hülyeségek, Mafiába meg úgy reagál ahogy kell. Igaz 1930-ban játszódik, nem a leggyorsabbak, de fasza.
8/12 A kérdező kommentje:
köszi, Maffia 1 vagy 2?
2010. febr. 4. 20:50
9/12 anonim válasza:
kizárólag DiRT 2
csak is a DiRT 2 és ez nem autóversenyzőnek van stitulázva, hanem autószimulátor játéknak. ez teljességgel valósághű, gyönyürű grafikával. itt efgy kis hiba, kis homokszem, bármi.. amibe belemész 180km/h sebességgel egy picit is, már az autó kidriftel.. ez az igazi játék..
aki pedig a shift-et leírta, atomhülye. bocsi.
10/12 anonim válasza:
Probáld ki a crc-t és lfs -t mondjuk a project torque sem rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!