Melyik proci a jobb? Intel Pentium G3258 vagy AMD FX-4300? Megéri cserélni?
Szerintem ezek közül egyikre sem érdemes cserélni az X4 640-et. Főleg nem két magosra.
Az FX-el sem lenne akkora előrelépés, hogy megérje az egész cécót.
Legalább FX6300 kéne, vagy ha az nem fér bele, akkor inkább várj még és gyűjts.
Ráadásul a 640 elég erős ahhoz, hogy ne kelljen sürgősen cserélni.
Legalább gyűjts egy 2500k-ra, vagy i7-920-ra ha nem zárkózol el a használttól.
hát.. szerintem nem annyira erős. Végeztem egy RAM olvasási tesztet, és 10472MB/s jött ki, ami elég gyatra
Biztos közre játszik benne a régi (8 éves) alaplap, meg a buherált béta bios, örülhetek hogy egyáltalán megy :D
Még azon gondolkoztam, hogy veszek egy AM3+-os alaplapot, veszek bele új ddr3-as ramokat és a procit megtartom. Később meg ha úgy gondolom, veszek másikat ott a lehetőség az FX-ekre.
A szintetikus teszt nem számít.
Akkor kell cserélni a processzort, ha lassúnak érzed.
hdd terhelés szinte folyamat 100% játék közben, néha lemegy
swappel? az nemtudom mi
hdd terhelés szinte folyamat 100% = swappel
Tehát kevés a RAM és vagy lassú a hdd.
Akkor szerinted emiatt lehet, hogy vannak ilyen micro lag-ok, beakadások bizonyos játékoknál? PL. AC4, Thief...
Most megnéztem egy picit régebbit, AC Liberation, a CPU 60-80% körül van, a ram 2gb, a hdd viszont kb 40%. Nincs is az az idegesítő akadás, akkor emiatt lehet a többi játékban? Kevés RAM, gyenge HDD?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!