Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet ehhez a notihoz...

Hogy lehet ehhez a notihoz drivereket keresni az Intel honlapján?

Figyelt kérdés

Vettem egy Acer Aspire E5-511-C7R3 notebookot és nem sikerült a LAN-t illetve a videókártya drivereket telepíteni. A CD-n amit kaptam illetve a gyártó honlapján is csak a Windows 8.1-hez találtam drivert azt is csak 64 bites verzióra, nekem viszont Windows 7 32 bites rendszerem van.

Mielőtt jönnének a válaszok, hogy cseréljem le az op. rendszert, ez nem fog menni, mert nincsen olyan gyors internetkapcsolatom, hogy letudjak tölteni egy egész operációs rendszert, nincs olyan ismerős se aki odaadná és nincs annyi pénzem, hogy boltban megvegyem. Ráadásul utálom a Win 8-t, 7 kell és anno ezt is boltba vettem, legyen már használható.

Egyetlen esélyem az Intel honlapja, de sok kulcsszót kipróbáltam és rengeteg találatot dob fel, nehéz megtalálni. Az angol nyelvtudásom se a legjobb.

2014. dec. 14. 10:52
1 2
 11/17 Gábor_79 ***** válasza:

Na de ki lehet próbálni a 64-es drivert is vagy megtetted? Úgy is panaszkodik, ha nem felel meg neki és nem is engedi felrakni. Ha meg engedi, a régit vissza lehet állítani. stb

Na meg próbálj több találatot is vagy variációt. A 8-as driverét nem is próbáltad?

2014. dec. 14. 13:38
 12/17 A kérdező kommentje:
De próbáltam. Az Intel honlapján megtaláltam ehhez a processzorhoz tartozó HD Graphics telepítőt, persze természetesen csak Windows 8-ra. Le is töltöttem, de ez se jó. Mind1ik azt írja ki, hogy ez a gép nem felel meg a minimális rendszer követelményeknek.
2014. dec. 14. 16:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Nem értem az egészet, belinkeltem a drivereket tartalmazó oldalt, és még mindig probléma van?
2014. dec. 14. 16:58
 14/17 A kérdező kommentje:
NVidia videókártya driver volt, nekem Intel van a laptopba. Net kártyához meg szintén vmiért nem jó a driver. Am. ebből a típusból több féle van, amit linkeltél, az vszínű nem az én notim.
2014. dec. 14. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Értem. Ha ez a típusú van :

[link]

akkor a HD 4400 típusú driver kell neked a VGA-hoz amit itt találsz:

[link]

2014. dec. 15. 09:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt már próbáltam, de nem jó :/
2014. dec. 15. 09:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy EVEREST vagy hasonló programmal meg kellene nézned a gép részletes adatait,akkor könnyebb lenne a keresés. A LAN driverből pld. kb 30 féle van fenn, és ha jól tudom a tiédben Gigabit van, de ennek kéne pld a pontos típusa is. És kellene a chipset pontos típusa is, és a videó kártyáé is. Lehet hogy jók lennének a driverek, de először a chipset meghajtóját kéne telepíteni, mert lehet hogy ez a probléma.
2014. dec. 15. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!