Hogy lehet ehhez a notihoz drivereket keresni az Intel honlapján?
Vettem egy Acer Aspire E5-511-C7R3 notebookot és nem sikerült a LAN-t illetve a videókártya drivereket telepíteni. A CD-n amit kaptam illetve a gyártó honlapján is csak a Windows 8.1-hez találtam drivert azt is csak 64 bites verzióra, nekem viszont Windows 7 32 bites rendszerem van.
Mielőtt jönnének a válaszok, hogy cseréljem le az op. rendszert, ez nem fog menni, mert nincsen olyan gyors internetkapcsolatom, hogy letudjak tölteni egy egész operációs rendszert, nincs olyan ismerős se aki odaadná és nincs annyi pénzem, hogy boltban megvegyem. Ráadásul utálom a Win 8-t, 7 kell és anno ezt is boltba vettem, legyen már használható.
Egyetlen esélyem az Intel honlapja, de sok kulcsszót kipróbáltam és rengeteg találatot dob fel, nehéz megtalálni. Az angol nyelvtudásom se a legjobb.
Na de ki lehet próbálni a 64-es drivert is vagy megtetted? Úgy is panaszkodik, ha nem felel meg neki és nem is engedi felrakni. Ha meg engedi, a régit vissza lehet állítani. stb
Na meg próbálj több találatot is vagy variációt. A 8-as driverét nem is próbáltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!