Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik ma a legjobb HDD?

Melyik ma a legjobb HDD?

Figyelt kérdés
Nekem egy majdnem 6 éves Samsung 160 GB van és még semmi baja. Új gépet tervezek venni és gyüjtöm az infót, hogy milyen HDD-t vegyek, ugyanis nem szeretnék belefutni olyanba, ami 2 év után már kezd elromlani.
2014. dec. 13. 22:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezt ajánlom, megbízható, gyors, nekem is ilyen van: [link]
2014. dec. 13. 22:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Hány éves? Hangos?
2014. dec. 13. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Még csak fél éves, de fórumokon ajánlott.
2014. dec. 13. 22:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Nincs hangja.
2014. dec. 13. 22:55
 5/10 A kérdező kommentje:
Munkahelyi gépembe WD van, 2011-es aztán borzalmasan hangos már.
2014. dec. 13. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt használom szeptember óta.

Nagyon halk, és szerintem kellően gyors is. Melegedésre sincs (eddig, de gyanítom a továbbiakban sem) probléma. Eddig 6 TB adatforgalmon ment át, ha esetleg ez is számít valamit.

2014. dec. 13. 23:14
 7/10 BM-Striker ***** válasza:

#6 Az hogy neked kellően gyors az relatív.

Én pl még nem láttam kellően gyors HDD-t.

Az 1Tb-os WD EZEX egy tányéros, emiatt kifejezetten jól teljesít egy kedvező űarú consumer HDD-hez képest, mind sebességbe, mind hangban.

A leggyorsabb kapható SATA HDD-k a Seagate SSHDD-i, vagy WD WelociRaptor szériája.

Ezt a két modellt tudnám ajánlani általános célra rendter HDD-nek

[link]

[link]

Ez utóbbi egy SSHDD, amin gyakran használt használt adatok eh beépített SSD-re kerülnek, amitől bizonyos helyzetekben sokkal gyorsabb mint egy normál HDD.

2014. dec. 14. 00:53
 8/10 A kérdező kommentje:
na de érted, a mostani HDD-t kb találomra vettem, nem volt egy nagy szám anno, mégis kva jó
2014. dec. 14. 00:57
 9/10 BM-Striker ***** válasza:

SSD-knél elég nagy minőségi szórás, mingig van rá esély, hogy kifogj egy nagyon tartósat mint ahogy arra is, hogy hamar elromoljon.

Nekem pl közel 10 éve megvan egy 250gb-os Samsung, ami eddig legtartósabb HDD, amit vettem,a annak ellenére, hogy ne volt egy különösen jól sikerült széria része.

Romlott már egy egy 500gb-os Samungom és WD-m is egyik percről a másikra.

2014. dec. 14. 01:21
 10/10 BM-Striker ***** válasza:
*Mármint HDD-knél
2014. dec. 14. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!