Melyik ma a legjobb HDD?
Én ezt használom szeptember óta.
Nagyon halk, és szerintem kellően gyors is. Melegedésre sincs (eddig, de gyanítom a továbbiakban sem) probléma. Eddig 6 TB adatforgalmon ment át, ha esetleg ez is számít valamit.
#6 Az hogy neked kellően gyors az relatív.
Én pl még nem láttam kellően gyors HDD-t.
Az 1Tb-os WD EZEX egy tányéros, emiatt kifejezetten jól teljesít egy kedvező űarú consumer HDD-hez képest, mind sebességbe, mind hangban.
A leggyorsabb kapható SATA HDD-k a Seagate SSHDD-i, vagy WD WelociRaptor szériája.
Ezt a két modellt tudnám ajánlani általános célra rendter HDD-nek
Ez utóbbi egy SSHDD, amin gyakran használt használt adatok eh beépített SSD-re kerülnek, amitől bizonyos helyzetekben sokkal gyorsabb mint egy normál HDD.
SSD-knél elég nagy minőségi szórás, mingig van rá esély, hogy kifogj egy nagyon tartósat mint ahogy arra is, hogy hamar elromoljon.
Nekem pl közel 10 éve megvan egy 250gb-os Samsung, ami eddig legtartósabb HDD, amit vettem,a annak ellenére, hogy ne volt egy különösen jól sikerült széria része.
Romlott már egy egy 500gb-os Samungom és WD-m is egyik percről a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!