SEASONIC S12 II 620w táp mennyire hangos?
Sziasztok. Arra lennék kíváncsi,hogy mennyire hangos ez a táp? sehol se találtam tesztet róla,a gyártó honlapján se láttam feltüntetve,hogy mennyire hangos a táp.
Az FSP raider 550w-650-750w tápnál halkabb?
most egy corsair cx 400w-os tápom van,de ha már játszok a gépen (core i5 4440,r9 280) akkor baromi hangos a táp.
Ezért akarok egy jobb tápot,erre a seasonic-ra gondoltam.
A cicergés alatt mit lehet érteni? mert láttam youtuben,hogy érdekes hangokat tudnak kiadni ezek a seasonic tápok,de az fsp raidert is sokan fikázzák főleg a 650 meg a 750w tápokat.
mert valószínű,hogy már baromira le van terhelve a táp. Bár igaz nem kapcsol ki,mert tényleg jó minőségű (seasonic beles elvileg),meg amúgyis vennem kell tápot,mert öcsém gépébe a codegen táp akkor is melegszik ha be sincs kapcsolva a gép...
De nekem nagyon fontos,hogy csöndes legyen a táp,ezért keresek már mindenfele jó de csendes tápot. a passzív tápok megint nem jók,mert idővel ciceregnek,meg már nagyon drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!