Mit cserélnétek/bővítenétek a gépemben?
AMD A6 5400K CPU
Asrock FM2A55M-HD+ alaplap
Corsair 4GB DDR3 1333MHz RAM
Toshiba 500 GB 32MB SATA3 HDD
LG DVD-író
ASUS 6670 1GB GDDR5 videokártya
Modecom A10 ház
Thermaltake 430W tápegység
Elég össze-vissza gányolt konfig.
Ezért szeretném szépen, apránként bővíteni/korszerűsíteni.
Én eladnám...
De sorba 1150 lap és i5 elsönek ha drága i3 ha az is akkor vga elsönek GTX750Ti vagy R7 265
Én ezt a konfigot meg se vettem volna, már bocs.
A gond az, hogy több sebből vérzik, már csak azért is mert látszik rajta, hogy a legolcsóbban próbálták kihozni :)
Kezdeném ott, hogy eladnám, vagy egy FM2+ fele bővíteném, mert elvileg az alaplap tudja és akkor már egy processzort cserélnék az a minimum.
Tápból egy kicsit jobbat és stabilabbnak szerintem örülne, meg ha a VGA kevésnek tűnne, akkor egy erősebb kellene bele, persze ez processzor függő, mert a gyengébb AMD processzorok elég sok erős VGA-t nem tudnak kihajtani, szóval csak mértékkel a fejlesztést.
De egyébknét én platformot váltanék és egy 1150 fele elindulnék (mint előttem is írták), és először vennék egy kicsit "kompletteb" alaplapot, mert ez ami most van szinte a kategória legolcsóbja és ha meg van az alap, akkor a többi.
Így a végén hozzátenném, hogy +4GB RAM felesleges addig, amíg a konfiguráció gyakorlatilag 0-n van, mert úgy pakolhat bele bármennyit, nem megy vele semmire.
A CPU, alaplap vagy maga a platformváltás elsőbbséget élvez szerintem.
Bios t kel frisiteni és akor mehet bele 860K
Már ha most nem a legujab bios van rajta
Plusz ram ra ha van kerete ezeken felül
Ha extra kis keretböl fejlesztenèd hozá se fogj gyüjtöges használd amire elég
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!