Ez a PC milyennek számít?
Figyelt kérdés
ASRock FM2A88X Extreme4+ alaplap
Intel i5 proci
Kingston HyperX Fury RAM
Saphire R7 250x videókártya
2014. dec. 13. 14:26
1/15 Stark2000 válasza:
Aránytalan és kevés az adat.
Alaplap és processzor nem egyezik, közük nincs egymáshoz.
RAM-ból mennyi?
Táp, ház, winchester... ? Kicsivel részlet gazdagabban is leírhatnád.
2/15 anonim válasza:
érdekesnek mivel fm2-es foglalatba nincsen i5-ös proci illetve nem túl arányos
3/15 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem nagyon értek ezekhez. Egy ismerősünkkel lett építtetve. Elmondtuk, hogy milyen ár-érték arányban és megcsinálta. A proceszorra csak tippeltem, mivel van egy papírom amire fel vannak ezek írva de nem találom. Ram-ból 1.Thermaltake Commander MS-II, a winchester és táp régi , mivel a régi gépem lett átépítve. A winchester helyett hamarosan SSD lesz a tápot meg addig használom ameddig bírja.
2014. dec. 13. 14:40
4/15 A kérdező kommentje:
A ház a ThermalTake.
2014. dec. 13. 14:41
5/15 anonim válasza:
Úgyérted a gépet addig használod amíg a táp bírja. Ha elszáll, a felét viszi magával.
Ha működik így akkor jó, bár kicsit fura összeállítás... Gondolom nem terveztél a legújabb játékokkal játszani.
6/15 A kérdező kommentje:
A táppal kapcsolatban nem úgy értettem, hogy amikor egyet csattan és nem tudom bekapcsolni a gépet akkor cserélem :D. De terveztem. Min lehetne még javítani?
2014. dec. 13. 14:53
7/15 anonim válasza:
írj összeget és hogy mik kellenek aztán kapsz egy összeállítást hozzá értöktől. ez lenne a legnagyobb segítség hogy ne égesd fel a házad másik meg hogy értelmes pc-d legyen.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék új gépet, csak pár alkatrészt cserélni, hogy jobb legyen. Min lehetne javítani?
2014. dec. 13. 14:58
9/15 anonim válasza:
Kérdező, ha nem írod le a géped adatait normálisan akkor nem tudunk segíteni. Az fizikai képtelenség, hogy az a proci és alaplap működjön együtt. A RAM-nál nem tudjuk, hogy mennyi GB. A tápegység ha valami gagyi akkor nem csak saját magát fogja kinyírni, hanem a többi alkatrészt is.
10/15 A kérdező kommentje:
Mint már mondtam nem tudom milyen a proci! Az alaplap biztos. A Ram 4 Gb, tápokat meg már nézegetek.
2014. dec. 13. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!