Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egér fordítása hogyan?

Deanw kérdése:

Egér fordítása hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kb 1 hónappal ezelőtt vettem egy Trust vezeték nélküli egeret. Nagyon megvoltam vele elégedve mert tökéletesen működött egészen a tegnapi napig.. Éppen interneteztem majd hirtelen az egész egér megbolondult.. Úgy értem hogy minden tökéletesen működik csak az irányítása fordult el teljesen 90 fokos fogba.. Tehát ha fordítok rajta és úgy mozgatom az egeret jól működik tehát nem hinném hogy az egérrel volna a baj.. Próbáltam másik gépben is az egeret ugyan ezt a hibát tapasztaltam.. Nem tudom mit tudnék csinálni valamilyen program nincs erre ami megtudná ezt oldani? Előre is köszönöm!

2014. dec. 13. 09:18
 1/3 A kérdező kommentje:
fokba*
2014. dec. 13. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
ha másik gépen is ugyan azt csinálja, akkor szerinted a géppel vagy az egérrel van a baj? :D
2014. dec. 13. 10:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Egérrel :D :S
2014. dec. 13. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!