Egy szaki segítségére szorulok! Milyen eszközt tudtok ajánlani vezetéknélküli jack dugós fülhallgatóra? Van ilyen?
A gyakorlati problémám: két fülhallgatón egy időben ugyanaz szóljon egy eszközről, pl. a telefonomról. Úgy, hogy az egyik fülhallgató vezeték nélküli legyen.
(Van jack osztóm, de nem találtam, nem tudom, létezik-e olyan füles, ami vezetéknélküli és bele tudnám dugni ebbe...
Ebayen nézelődtem 'wireless earphone' címszóval, bluetoth-os headsetet találtam - lehet, hogy sima fülhallgatót csatlakoztatva azon is és bluetoth-on keresztül is egyidőben küldje az adatot? Meg memóriakártyás mp3-lejátszót találtam, de azzal nem tudnám kétfelé osztani a hangot. :( )
Azt hiszem, ennyiből bőven lejött, hogy nem vagyok a témában jártas, kérem szépen az olvasókat, ne verjék a fejüet a falba. :D
Előre is nagyon szépen köszönöm, ha valaki segít nekem!! :))
A kérdésem még mindig aktuális. Konkrét típusok vagy hol hol tudnék ilyet beszerezni segítene rajtam.
(Azóta még egy gyakorlati problémámra jelentene megoldást: futás/tornázás közben telefonról, illetve gépről jöhetne a hang, és a kábelek nem zavarnának a szabad mozgásban.)
Ehhez szintén egy olyan eszközt szeretnék, aminek van egy jack csatlakozós küldő egysége és egy fülhallgató+vevő egysége.
Előre is köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!