Véleményeket szeretnék erről a kártyáról: Gigabyte R9 270X 4GB DDR5 GV-R927XOC-4GD Vélemények?
Az érdekelne hogy nagyjából megéri-e 55k-t kiadni érte!
Játszanni szeretnék vele, nem tudom ha ez számit, de ez is leirom, nem TV-n szeretnék, csak egy sima 19"-es képernyőn.. :)
de a játékokat szeretném minnél közzelebb a full graffon játszani! :) HA szükséges, akkor leíróm a gép további adatait is :)
Igazatok van, lehet h tébyleg nem szükséges nekem a 4 GB hanem elég a 2 GB csak valami speckobb legyen... :) azthiszem megfogadoma tanácsotokat... :)
Az eggyik célom az hogy például a CoD AW ne ilyen szarul fusson mint most, mert most ASUS HD6570-2GD3-L Radeon HD 6570 2GB 128-Bit DDR3 ez a kártyám van, és ezzel minimumon fut nekem és igy élvezhetettlen... :/
Nagyjából 5 ezer forinttal drágábbért lehet kapni GTX760-at, ami a Cod: AW ajánlott gépigényében is benne van, igaz ott 4 GB memóriával. Mindenesetre szerintem ha nem akarsz full grafikán játszani, akkor ez a kártya jobb vétel lehet, mert erősebb is, mint az R9 270X:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!