Ennek a notebooknak tényleg ennyire gagyi a videókártyája?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy Acer Aspire E5-511 notebookot és szörnyelkedve tapasztalom, hogy még az Aero sem fut. Próbálgattam a drivert frissíteni, de úgy tűnik nem lehet, ez ennyit tud. Azt tudtam, hogy integrált, de létezik, hogy ennyire gagyi? :O2014. dec. 12. 18:36
1/8 anonim válasza:
Ha a HD 4400-as vga van benne,akkor ott más gond lesz.
Szerintem driver gond van.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert nem sok info van a videókártyáról, több hasonló notebook van.
Amit tudok:
Felbontás: 1366*768
Intel HD Graphics
Ennyiben ki is merül.
Annyi még, hogy a többi beépített hardvert (wi-fi, bluetooth, SD olvasó) se ismerte fel az op. rendszer és a videókártyához egy 2006-s driver van feltelepítve amit Windows Updatel nem sikerült frissíteni.
2014. dec. 12. 18:48
4/8 A kérdező kommentje:
Windows 7.
De Windows 8 kell rá, Win 7-re nincsenek driverek a gyártó honlapján :/
2014. dec. 12. 18:56
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jó ez sem :/
2014. dec. 12. 21:03
7/8 anonim válasza:
Nem próbáltad még a Win8-as drivereket Win7 alá feltenni? Egyértelműen drivergond. Gyenge az integrált kártya, de nem ennyire.
8/8 A kérdező kommentje:
Nem, de az nem indul el.
A kapott CD-t próbáltam telepíteni, sikertelenül.
2014. dec. 13. 01:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!